Case

31/03/2014

Afdrukken Weburl

Smart Managed Document Solutions van OKI Europe helpt het MKB de printkosten te verlagen

Besparingen tot 30% mogelijk

OKI Europe lanceert Smart Managed Document Solutions, een reeks beheerde oplossingen waarmee het MKB aanzienlijk kan besparen op de kosten voor printen en documentbeheer. De Smart Managed Document Solutions zorgen ervoor dat print- en documentbeheer volledig worden geïntegreerd met de overige werkstromen binnen het bedrijf, tegen de laagst mogelijke kosten.

Hierbij gaat het om:
· Smart Managed Page Services – op basis van een inventarisatie van de printbehoeften van een onderneming geeft OKI advies over de optimale printapparatuur en stelt een compleet plan voor zakelijke afdrukken op. Hierin zijn ook alle kosten voor verbruiksmaterialen en voor onderhoud opgenomen.
· Smart Managed Print Services – een printoptimalisatie en -beheerservice die ervoor zorgt dat het juiste afdrukapparaat op de juiste plek wordt geïnstalleerd, voor meer productiviteit en lagere kosten.
· Smart Managed Document Services – een maatwerkdienst die de documentwerkstroom van een onderneming helpt stroomlijnen, door arbeidsintensieve, handmatige papierverwerking te vervangen door digitale processen en documenten. Op deze wijze zijn documenten makkelijker en sneller te archiveren, op te vragen en te delen binnen de organisatie, via een veilige infrastructuur.

Geïntegreerde printstrategie
OKI biedt MKB-ondernemingen een compleet portfolio van veilige document workflowoplossingen. Deze oplossingen bieden de volgende voordelen:

· Lagere kosten – ‘pay as you go’ of betaling per pagina biedt bedrijven een compleet inzicht in de productiekosten voor documenten. Leasing biedt toegang tot de nieuwste printtechnologieën, zonder dat het budget zwaar belast wordt. Daarnaast kunnen ondernemingen de uitstoot van CO2 terugdringen, door de inzet van energiezuinige apparaten, doordat er minder materialen worden verbruikt en minder afval wordt geproduceerd. Bovendien kijken de Smart Managed Document Solutions van OKI of complexe printtaken of printtaken in hoge kwaliteit mogelijk tegen lagere kosten kunnen worden afgedrukt op OKI-printers. Dit is met name interessant voor printtaken waarvoor nu vaak externe drukkers of copyshops worden ingezet, zoals bij het printen van banners en posters..
· Eenvoudig beheer – omdat Smart Managed Document Solutions extern worden beheerd, hebben bedrijven slechts één aanspreekpunt. Klanten ontvangen ook één factuur voor eenvoudiger administratie en een compleet, helder overzicht van de afdrukkosten.
· Productiviteit en tevredenheid– de Managed Print Services van OKI helpen bij het verbeteren van de productiviteit en de tevredenheid van werknemers, dankzij een hogere uptime en omdat bijvoorbeeld verbruiksmaterialen automatisch worden besteld.
· Efficiency, workflow en compliance – document workflow is een standaard onderdeel van OKI’s Managed Print Service, waardoor zowel papieren als digitale documenten nauwer kunnen worden geïntegreerd met de diverse bedrijfsprocessen. Zo worden multifunctionele printers (MFP’s) dankzij een geïntegreerd open platform centrale punten voor het verwerken van documenten. Aangezien de printomgeving nauw geïntegreerd kan worden met het bedrijfsnetwerk, is het mogelijk om de aangesloten MFP’s en printers op dezelfde wijze te beschermen tegen dreigingen en kwetsbaarheden als andere onderdelen van de netwerkinfrastructuur.