Persbericht

24/01/2019

Afdrukken

Kaspersky Lab benoemt Martijn van Lom tot General Manager Noord-Europa

Kaspersky Lab heeft de Nederlander Martijn van Lom (42) benoemd tot General Manager Noord-Europa. In zijn nieuwe internationale rol is Van Lom verantwoordelijk voor de versterking van de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux. Hij maakt hiermee deel uit van het Europese directieteam.

Vooraf aan deze promotie was Van Lom verantwoordelijk voor het Europese marketingbeleid. Daarnaast gaf hij vanaf 2010 leiding aan de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab. Voor zijn rol als Managing Director van de Benelux was hij werkzaam als Sales Manager voor dezelfde landen. In 2005 kwam Van Lom in dienst bij het securitysoftwarebedrijf. Daarvoor was hij actief bij verschillende IT-bedrijven waaronder distributiepartner Copaco. Ook is Van Lom werkzaam geweest als freelance managementconsultant en projectmanager voor bedrijven als BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

Martijn is een echte allrounder. Zijn uiteenlopende ervaring op het vlak van marketing, verkoop en bedrijfsvoering gaat hem goed van pas komen”, zegt Ilijana Vavan, Managing Director van Kaspersky Lab in Europa. “Zijn kennis en ervaring gaat ons helpen bij verdere groei in de Noord-Europese regio plus een nog sterkere band met onze klanten.”

“Ik ben zeer vereerd met mijn nieuwe rol.”, zegt Van Lom. “De verschillende landen, markten en culturen van deze Noord-Europese regio hebben elk hun eigen uitdagingen en sterke kanten. Ik ben ervan overtuigd, dat we met onze fantastische teams én het toenemende bewustzijn in de samenleving dat we mensen en organisaties beter moeten beschermen, onze positie verder kunnen versterken.”

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf dat langer dan 20 jaar actief is op de markt. Kaspersky Labs beveiligingsoplossingen en -diensten ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten zijn gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten voor de bestrijding van geavanceerde en voortdurende veranderende digitale dreigingen. Technologieën van Kaspersky Lab bieden bescherming aan ruim 400 miljoen gebruikers en helpen 270.000 zakelijke klanten om hun meest waardevolle bezit te beschermen. Meer informatie op www.kaspersky.com.