hot artikel

Persbericht

07/09/2017

Afdrukken

Visma Software lanceert Visma.net Project Accounting

Financiële controle voor ieder project

Visma Software breidt zijn cloudoplossingen verder uit met Visma.net Project Accounting. Deze flexibele software helpt grotere organisaties projecten vergaand te automatiseren en financieel optimaal te beheren. Van projectbezetting tot urenregistratie en van begroting tot betaling: Visma.net Project Accounting biedt realtime inzicht in alle projectdetails en de financiële administratie. Deze nieuwste cloudsoftware is volledig integreerbaar met alle erp-modules van de reeks Visma.net-cloudoplossingen.

Visma.net Project Accounting koppelt projectmedewerkers aan uit te voeren project-werkzaamheden. Daarmee blijven kosten onder controle. Projecten kunnen op ieder moment aangepast worden door de uitgebreide mogelijkheden voor budgetbewaking en inzicht in resources en de onderhandenwerkpositie. Deze combinatie zorgt voor realtime grip op de winstgevendheid van projecten. Ook biedt Visma.net Project Accounting flexibele mogelijkheden voor automatische kostentoewijzing en facturatie. Aan de hand van zelf in te stellen formules kunnen toewijzingsregels vooraf ingericht worden zodat toewijzing en verwerking automatisch plaatsvindt.

‘Begin deze zomer introduceerden wij de eerste Nederlandse Digitaliseringsindex waaruit blijkt dat 54% van het Nederlandse bedrijfsleven hun processen heeft gedigitaliseerd. Er valt dus nog veel winst te behalen. Visma.net Project Accounting is helemaal naar wens in te richten en zorgt voor vergaande automatisering van processen, ook bij complexe administraties. Deze nieuwste cloudoplossing is bij uitstek geschikt voor de grotere projectorganisatie die toe is aan een volgende stap in projectadministratie: project control. De vergaande integratiemogelijkheden zorgen daarbij voor een totaaloplossing’, vertelt Richard Scheper, commercieel directeur small & medium-sized businesses van Visma. 

In te passen in iedere IT-infrastructuur
De API van Visma.net Project Accounting zorgt voor integraties op maat. De features van Visma.net Project Accounting zijn geïntegreerd met grootboek, crediteuren- en debiteurenadministratie, in- en verkoop, voorraadbeheer en uren- en declaraties.